News


Kami menyelesai masalah berkaitan hutang piutang dgn bernegosasi dgn pihak syarikat² kewangan.. Jika anda menghadapi masalah berkaitan Lelong,Bankrap,Pengulungan Syarikat ,pemungut² Hutang dan lain²..

4PM ditubuhkan secara umumnya Bertindak sebagai Suara, Lidah peminjam/pengguna/penjamin/penggadu dalam menegakkan keadilan untuk diketengahkan sekaligus menegur kepada Institusi Kewangan dan Kerajaan.

Menjalankan penyelidikan serta menasihati pihak berwajib dalam usaha membanteras gejala tidak sihat dan peraturan-peraturan pinjaman semasa menindas pengguna, peminjam, penjamin dan pengadu.

4PM Mempunyai kepakaran membantu masyarakat dalam menyelesaikan masalah kes Muflis, Pergulungan Syarikat, Senaraihitam, Hutang, Lelong, Sita, Akaun bank dibekukan, Menuntut Hak, menghentikan Tindakan Sivil dan Gangguan Penggutip Hutang dan menyelesaikan pelbagai masalah berkaitan perbankan, Kredit & Sivil.

Pihak berwajib dan pihak institusi kewangan dalam mengenalpasti masalah-masalah peminjam, serta menjadi wakil & orang tengah bagi penyelesaian kepada permasalahan berkaitan.

Kami memberi kesedaran, nasihat, maklumat dan pengetahuan berkaitan dengan Undang-undang dan peraturan pinjam-meminjam seperti menyediakan data, maklumat dan permasalahan hal pinjam-meminjam secara umum untuk dijadikan asas bagi menyediakan dasar dan undang-undang yang mesra peminjam dan justeru memudahkan peminjam/pengguna /pengadu.

Kami membantu dan memberi khidmat nasihat secara perundangan kepada orang ramai yang sedang menghadapi masalah berkaitan hutang piutang.

www.wasap.my/601170007778/MasalahAndaSetelDgn4PM

www.wasap.my/601170007779/MasalahLelongSetel

www.wasap.my/601127271000/KesBankrapSetel

www.wasap.my/601139391000/KesHutangLapukSetel

View On Facebook
ADUAN SEGERA
 
Turn your Facebook Page into a website, instantly.

Try now for 14 days FREE

No credit card required, unsubscribe at any time. pagevamp.com